PescuitNaluci & JiguriVoblereVobler Salmo Slider Sinking SD7S PE 7cm 21g

Vobler Salmo Slider Sinking SD7S PE 7cm 21g

Se încarcă recenziile...
TNG Outdoor

Livrare in 1-7 zile

TNG Outdoor

Vobler Salmo Slider Sinking SD7S PE 7cm 21g 84577-572

TNG Outdoor
TNG Outdoor

Deschidere la livrare

Descrierea produsului

Salmo Slider a fost introdus cu multi ani in urma, devenind legendar printre pescarii de rapitor. Nu este de mirare ca acest vobler a batut o multime de recorduri personale ale pescarilor (atat incepatori cat si cei de competitie). Lansarea voblerelor Slider a reprezentat o noua calitate superioara in lumea nalucilor artificiale. Recuperarea acestei naluci este foarte usoara si eficienta, miscarea nalucii fiind similara cu cea a unui peste prada ranit. Cu cat apa este mai rece, fiecare miscare trebuie sa fie insotita de o pauza destul de lunga (chiar si pana la 3 secunde).

Este recomandat la pescuitul stiucii, salaului, bibanului si somnului. De obicei Slider se pescuieste cu o serie regulata de smuciri ale lansetei (bruste si agresive), cu o recuperare rapida. Inainte de a folosi acest vobler, este recomandat sa-l lansam de cateva ori in apa limpede, pentru a urmari evolutia acestuia (pentru o imbunatatire in tehnica de folosire a nalucii). Sliderul este eficient pentru trolling, lasat in spatele barcii intre 10m si 30m si smucindu-l la fiecare cateva secunde.

NOTA: Variantele floating sunt foarte indicate in sezonul cald, cand vegetatia este abundenta si coloana de apa pe care o avem la dispozitie este foarte redusa, in timp ce modelele sinking sunt recomandate in zone cu vegetatie mai putina sau in zone cu apa adanca.

Caracteristici:

Tip vobler: Slider;
Model: sinking (scufundator);
Evolutie spinning/trolling: 1m/0.5m;
Lungime: 7cm;
Greutate: 21g;
2 x ancore VMC nr.4;
Culoare: PE
Greutate:21 gr
Marime:7 cm

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…