PescuitNaluci & JiguriVoblereVobler Salmo Slider Sinking SD5S HGS 5cm 8.5g

Vobler Salmo Slider Sinking SD5S HGS 5cm 8.5g

Se încarcă recenziile...
TNG Outdoor

Livrare in 1-7 zile

TNG Outdoor

Vobler Salmo Slider Sinking SD5S HGS 5cm 8.5g 84575-533

TNG Outdoor
TNG Outdoor

Deschidere la livrare

Descrierea produsului

Salmo Slider a fost introdus cu multi ani in urma, devenind legendar printre pescarii de rapitor. Nu este de mirare ca acest vobler a batut o multime de recorduri personale ale pescarilor (atat incepatori cat si cei de competitie). Lansarea voblerelor Slider a reprezentat o noua calitate superioara in lumea nalucilor artificiale. Recuperarea acestei naluci este foarte usoara si eficienta, miscarea nalucii fiind similara cu cea a unui peste prada ranit. Cu cat apa este mai rece, fiecare miscare trebuie sa fie insotita de o pauza destul de lunga (chiar si pana la 3 secunde).

Este recomandat la pescuitul stiucii, salaului, bibanului si somnului. De obicei Slider se pescuieste cu o serie regulata de smuciri ale lansetei (bruste si agresive), cu o recuperare rapida. Inainte de a folosi acest vobler, este recomandat sa-l lansam de cateva ori in apa limpede, pentru a urmari evolutia acestuia (pentru o imbunatatire in tehnica de folosire a nalucii). Sliderul este eficient pentru trolling, lasat in spatele barcii intre 10m si 30m si smucindu-l la fiecare cateva secunde.

NOTA: Variantele floating sunt foarte indicate in sezonul cald, cand vegetatia este abundenta si coloana de apa pe care o avem la dispozitie este foarte redusa, in timp ce modelele sinking sunt recomandate in zone cu vegetatie mai putina sau in zone cu apa adanca.

Caracteristici:

Tip vobler: Slider;
Model: sinking (scufundator);
Evolutie spinning/trolling: 0.5m/1m;
Lungime: 5cm;
Greutate: 8.5g;
2 x ancore VMC nr.8;
Culoare: HGS
Greutate:8,5 gr
Marime:5 cm

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…