PescuitNadeNadaGroundbait Senzor Planet Top Amix 1kg

Groundbait Senzor Planet Top Amix 1kg

Se încarcă recenziile...
TNG Outdoor

Livrare in 1-7 zile

TNG Outdoor

Groundbait Senzor Planet Top Amix 1kg 6425968507714

TNG Outdoor
Cantitate
17,00 lei
TNG Outdoor

Deschidere la livrare

Tip
Ape Curgatoare
Big Crap
Bio Natur
Capsuna&Usturoi
Capsuni
crap-caras
Cteno
Faina Peste

Descrierea produsului

TOP AMIX® este rezultatul experientei echipei Senzor Planet de peste 15 ani. Este o nada de interceptie, recomandata in special partidelor scurte de pescuit. Printre ingrediente regasim particule flotante de pop-up, pufuleti, cereale macinate si expandate, potentiatori de gust, atractanti si arome concentrate. Se leaga perfect doar cu apa, iar multitudinea de particule care compun acest amestec va incepe imediat sa creeze agitatie in jurul naditorului, urcand si coborand pe verticala, ceea ce va face ca si cei mai mofturosi pesti sa fie atrasi in zona.

Mod de utilizare: Se varsa continutul unei pungi intr-un recipient si se adauga treptat apa din balta, pana se creeaza o pasta de consistenta plastilinei. In loc de apa se pot folosi si alte lichide atractante care ii vor conferi un plus de atractivitate. Ca liant poate fi folosit si SPD® (Sirop porumb dulce), astfel pasta rezultata devenind solubila.

ATENTIE! Amestecul trebuie lasat cateva minute pentru omogenizare, anumite ingrediente din TOP AMIX® absorbind partea lichida treptat.

Caracteristici:
  • Tip nada: groundbait;
  • Mix de cereale, seminte, pelete etc;
  • Ideal pentru nadire;
  • Ambalaj: 1kg/punga.
Tip:Big Crap

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…