CampingCorturiCort Pop Up Delphin S1 Quick 240x180x120cm

Cort Pop Up Delphin S1 Quick 240x180x120cm

Se încarcă recenziile...
TNG Outdoor

Livrare in 1-7 zile

TNG Outdoor

Cort Pop Up Delphin S1 Quick 240x180x120cm 101001621

TNG Outdoor
Cantitate
812,00 lei
TNG Outdoor

Deschidere la livrare

Descrierea produsului

Având în vedere cererile pescarilor care nu au suficient timp pentru expediţii lungi şi preferă mai degrabă acţiuni rapide pentru o noapte, societatea Delphin aduce pe piaţă acest “mini cort“ excelent şi incredibil de practic.

Esenţa sa constă în aşa zisa construcţie ”pop-up”, datorită căreia poate fi desfăcut şi pliat extrem de rapid şi fără efort. Acesta este un avantaj de netăgăduit în cazul pescuitului scurt şi rapid, unde nu este tocmai comod să porţi şi să montezi un cort mare. Dar aceasta nu este torul legat de avantajele acestui produs. Unul dintre ele este şi dimensiunea şi forma cortului în stare pliată. Acest lucru permite transportarea sa de exemplu în patul pliat, fapt datorită căruia nu ocupă spaţiu în plus iar în caz de nevoie transportarea lucrurilor în locurile îndepărtate şi inaccesibile va fi cu mult mai simplă. Adăpostul a fost proiectat dimensional în aşa fel, încât să încapă în el un pat şi să mai şi rămână spaţiu pentru genţi, măsuţă şi alte accesorii necesare. Comparativ cu modelele de acest tip de la concurenţă, al nostru are un avantaj semnificativ datorită adâncimii mai mari, ceea ce înseamnă mai mult loc pentru dumneavoastră şi echipamentul dumneavoastră. În ciuda faptului că este foarte compact ,dimensiunile sale permit desfacerea ”campingului” dumneavoastră şi în locuri foarte mici, greu accesibile cu vegetaţie. Simplu spus, oriunde acolo unde reuşiţi să aşezaţi patul, ceea ce nu ar fi posibil în multe cazuri cu un cort mare cu construcţia de tip garaj. Datorită acestui fapt veţi fi capabili să pescuiţi comod în zonele mai puţin căutate şi în felul acesta veţi fi întotdeauna cu un pas înaintea celorlalţi pescari.

Contrar dimensiunilor sale compacte, după fixarea în ţăruşi vă va surprinde prin stabilitatea excelentă şi va suporta fără probleme şi un vânt mai puternic.

Panoul din faţă este echipat cu patru fermoare, cu care este posibilă adaptarea intrării, eventual aerisirea după necesitate. De asemenea dispune de o fereastră anti ţânţari, datorită căreia veţi avea întotdeauna o perspectivă despre ceea ce se întâmplă în locul de pescuit. Pe tavanul cortului este amplasat un cârlig practic, destinat pentru agăţarea de ex. a lămpii, eventual hanoracului etc. Buzunarul de pe partea din spate vă va permite să depuneţi telefonul mobil, cheile, receptorul de semnal, pe care în acest fel le aveţi întotdeauna la îndemână.

Deci, dacă faceţi parte din grupa pescarilor care preferă să pescuiască în locuri mai greu accesibile, eventual preferă pescuitul scurt, atunci Delphin S1Quick va deveni pentru dumneavoastră un ajutor de nepreţuit.

Cortul pop up S1 nu dispune de podea.

Parametri tehnici:
  • Dimensiuni totale: 240x180x120cm
  • Dimensiuni de transport: 75x75x10cm

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…