PescuitNade & MomeliNada GroundbaitBritish Bread Benzar Mix 800g

British Bread Benzar Mix 800g

Se încarcă recenziile...
TNG Outdoor

Livrare in 1-7 zile

TNG Outdoor

British Bread Benzar Mix 800g 98098-193

TNG Outdoor
Cantitate
16,00 lei
TNG Outdoor

Deschidere la livrare

Descrierea produsului

Pentru multi pescari conceptul de British Bread este unul relativ nou si necunoscut. In linii mari, nu este o foarte mare filosofie. In traducere libera ar fi „paine englezeasca" si este de fapt un pesmet cu o granulatie foarte mare, realizat prin metode specializate. Desi fara miros si gust, acesta aduce un aport foarte important anumitor tipuri de nade.

Granulatia lor este de aproximativ 2-3 mm ceea ce este foarte mult. Desi relativ mare in granulatie, are scopul de a creste granulatia nadei ceea ce inseamna ca nada va retine mult mai bine pestii de talie medie si mare. Pe de alta parte, in cazul unui pescuit pe o apa cu pesti de talie mixta, British Bread va satura destul de rapid pestii mici, acestia lasand locul celor medii si mari.

Deoarece este relativ usor, pe rauri este usor purtat de curent, ceea ce duce la formarea unei dare de particule colorate care atrag, neindoielnic, pe vadul de pescuit, pestii din aval. Din nou, gratie granulatiei sale, pestii cei mai mici si deranjanti se vor satura rapid. Acelasi fenomen se observa si pe lacuri. Fiind relativ usoare, nu flotante, ci usoare, acestea, in timpul agitatiei create de pesti se ridica de pe substrat, sporind efectul si atractivitatea din punct de vedere vizual.

Caracteristici:
 • Granulatie de 2-3mm;
 • Nu are miros si nici gust;
 • Forma inegala a granulelor;
 • Cantitate: 800g/punga.
 • Tip:Rosu - Galben

  Review-uri

  Recenzii

  Se încarcă rezumatul…
  Se încarcă recenziile…